mandag 26. oktober 2009

Et kort møte

Plutselig var den der!
Jeg hadde ikke hørt en lyd. Men jeg satt i mine egne tanker og var nok et stykke borte. Slike overraskende møter er på en eller annen måte spesielt trivelig...for meg. Når en ikke er forberedt og får sjansen til å oppleve overraskende ting...noen ganger får en festet noe på brikken, andre ganger "bare" i sinnet. Noen ganger er det over på et sekund, andre ganger varer det lenger.

Minken som plutselig var der var opptatt med sitt. Den vandret rundt og snuste mellom stenene, tok noen raske utfall mot fisken i vannet, kom på land og ristet seg så vannspruten stod.

Så ble den oppmerksom på meg og forsvann. Men aldri fra mitt sinn!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vackra bilder och en fin beskrivning av ett spännande möte.
/P

Anonym sa...

nä men nä å nä så söt..å speciellt den andra bilden....hur jäkla skön som helst....spännande möte minsann..själv springer jag bara på kråkor...mindre spännande.

/Mona
önskar dig en trevlig lördagafton

Bo Strömberg sa...

Härliga minkbilder! Mötte en dylik själv för några dagar sedan men ine 17 hann jag få upp kameran!

Anonym sa...

Det är ju dom där korta mötena som gör mycket också! Underbara bilder på minken!

//M

Anonym sa...

Vilket härligt och spännande möte du visar här! Trots det korta mötet lyckade du få två väldigt fina minkbilder! Grattis till det!

Jag hade ett kort sammanträffande med ett lodjur en gång, men då blev det inga bilder tagna... jag satt bara andäktig och tittade och njöt av synen! Men minnet finns i alla fall alltid kvar!