mandag 5. oktober 2009

Månedsbilde - September

Denne måneden var jeg litt i tvil om hvilket bilde som skulle bli månedsbilde. Skulle det bli et av bildene som symboliserer den våte og mørke tiden som har vært eller skulle jeg velge et av de få "godværsbildene".

Godværsbildene har virket oppkvikkende på meg så jeg fikk lyst å vise et bilde som er tatt i fjellet like ovenfor der jeg bor. En tidlig morgen gikk jeg ut i regnvær som etter hvert gikk over i snø. Tåken kom sigende inn etter hvert som dagslyset gjorde sitt inntog. Plutselig lettet tåken i deler av området og et lite solglimt viste seg. De få gangene den traff meg fylte den meg med en enorm varme og ro - jeg følte virkelig at jeg levde!!!!

Nikon D700, Nikon 20 mm f/2.8, f/22, 1/30 sek, iso 800

4 kommentarer:

Anonym sa...

Härlig månadsbild! Mycket bra komposition också. Helt klart en vacker vy tycker jag!
Morgan

Eli sa...

Dette var et flott bilde. Liker det veldig godt, fin stemning med tåka og den røde lyngen i framgunn. Skulle gjerne vært på fjellet igjen, det var utrolig deprimerende å tråkke asfalten i Oslogryta i dag. Så du er heldig:)

Hilsen Eli

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Har hatt en runde på bloggen din nå, og her har jeg funnet mange veldig flotte bilder.

Anonym sa...

Vilken vy....vilken natur....å vilken bild....blir nästan grön av avund...vill också se såna vackra ställen..här hemma är allt lite lätt platt ;-)

/M