lørdag 3. januar 2009

Vond rygg


Hadde noen planer om fotografering i romjulen, men slik skulle det ikke gå.

Ryggen min fann ut at slike former for utskeielser ikke var noe for meg. Var ikke så mye annet å gjøre enn å adlyde - desverre :(

Men like over nyttår ble det en liten spasertur med min kjære. Kjært selskap, kaffe og en solnedgang i det fjerne.... :)

4 kommentarer:

MAJA sa...

Javisst er det moro å ha en schæfer - som er sånn som schæfer skal være!:)Ingenting er som gode, gamle svenske brukslinjer ;)Veldig fornøyd med Marco'en vår; og ingenting å si på gemytt og arb.vilje. :)

Ehm..Av fare for å mase, men det bildet du har liggende på hjemmsiden til Lotta av gutten din, Kaveri ("Kaveri fjellets hund")- brukte du et spesielt filter "eller noe sånt"? Det bare er så vakkert!(Og vakker hund!)Unnskyld-men er så inspirerende å se sånne flotte fotoblogger at det her må jeg jo prøøøve tilegne meg mer kunnskaper om - er jo mye uti naturen og farter vi også.Beste sted i verden,det!:)Men like bra kamera som du har må jeg nok vente litt med, nikon d40 får duge i begynnerstadiet...

Anonym sa...

Fantastiska bilder du visar, underbara färger och det låter som det var en trevlig utflykt!
Morgan

Ivar Østtun sa...

Fargerike og flotte bilder. Synd å høre om ryggen. Sliter med det samme selv innimellom.
God bedring :-)

Geir Ole sa...

Takk for kommentarene!

Maja: jeg svarer på din blogg

Morgan: ja, det var en fin tur ;)

Ivar: misunner ingen som sliter med dette. De som ikke har plages med det, vet lite om hvor ille det kan være. Håper du er bra for tiden :)