fredag 11. november 2011

11.11.11 kl 11.11

Ja, hva gjør man på en slik dag? Jo, han far har bilen full. To bikkjer og lisjepia. Vi er på vei for å møte ho mor å spise lunch i lag.

Klokka nermer seg den magiske tiden, 11 min over 11. Det er bare å hive bilen inn på en utkørsel, løpe rundt bilen, trive dattra under armen og løpe ned til noe gress nede i bakken med kraftig motlys fra en lav sol. Der planter en lisjejenta ned og sier pappa skal ta noen få bilder av henne. Klikk Klikk Klikk Klikk Var sent ute på elleve-tallet, og rakk fire bilder før jeg var over på kl 11.12 Alt hva man gjør for et lite "stunt"!

Etter lunch med mamma gikk selvsagt turen ut i skogen der vi kosa oss en stund til, både store, små, to- og firbeinte :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastiskt fina bilder! Jag gillar dom alla...
Morgan

Per sa...

Fina bilder, bilder man blir glad av!
/Per

Magnus Reneflot sa...

Hei, har vært litt fraværende i det siste så jeg har ikke klart å følge opp. For det første, takk for sist i Vårgårda, det var veldig hyggelig å bli kjent med deg.
Bildene virker veldig naturlige, ikke oppstilte eller iscenesatte. Dette er bilder med mye verdi, bilder de fleste av oss glemmer å ta. Vi er nemlig NATURFOTOGRAFER og er mer opptatt av¨å ta flotte naturbilder som vi vil at andre skal kunne leve seg inn i verdsette(sannheten er at det er veldig få av de bildene vi tar av den typen som gjør det)
Vet ikke hvor mange ganger jeg har vært på tur og kommet hjem med 100 vis av bilder av stein, mose,vann og mønster og ikke ett turbilde som forteller hvem jeg var sammen med, som viste hvilket sted, hvilken hytte, hvem som var med, hva vi opplevde etc. Dette er bilder vi glemmer og ta. Lagrede minner vi kan memorere rundt når vi blir gamle lagre og sitter på eldresenteret og tenker på hvor livet har tatt veien og hva vi har opplevd.

Å ta vare på minner må vi bli flinkere til. Bilder som kanskje ikke er gjennomkomponert og som kanskje kunne vært skarpere etc MEN som viser stor tilstedværelse og lekenhet. Minner for livet for deg selv og barna.

Geir Ole sa...

Hjertelig takk for kommentarer karer :)

Magnus: hehe....er så enig med deg, men jeg er nok ikke alltid like flink til å få med meg bilder fra omgivelsene/familien/turkameraten etc jeg heller! Men av og til.... ;)

Av serien med skogsbildene er ingen iscenesatt av meg. Det er kun bildet av dattera med konglen som gikk så fort at jeg måtte be henne vise meg den en gang til! Jeg ville så gjerne ha det med.

Og det er nettopp dette med bare å være tilstede og ta de mulighetene som byr seg, som jeg syns gir det beste resultatet og som er spennende å jobbe med!

Og på bloggen er det nok lett å la seg styre av bilder som man vet gir mange kommentarer og så styre unna de som man av erfaring vet ikke gir så "stor uttelling". Personlig er jeg mye mindre opptatt av dette nå enn i starten - heldigvis! Jeg viser det jeg vil om det blir 0 kommentarer eller 25.

Margi sa...

Vilka härliga bilder för 11.11.11 du har! Livliga o glädje givande! Tack! Ha det gott!
/Margi

David Leland Hyde sa...

Very cute...nice photographs.