tirsdag 2. mars 2010

Anders Geidemark og Terje Hellesø

kommer til Førde i Sunnfjord fredag 5.mars kl 19. Arrangementet skal være i Førdes storstue, kulturhuset "Førdehuset".

Foto: Anders Geidemark

De har begge 30 års erfaring og vil dele dette med alle som ønsker å komme. De vil vise bilder og kåsere, samt at de har satt sammen noen overtoningsserier, dvs bilder ledsaget av musikk. Det blir fantastiske bilder fra Island, Åland, Sverige, Finland og Norge.

For de som ikke kjenner Anders og Terje følger en kort introduksjon:

Anders Geidemark: Anders er svensk og snakker lettforståelig rikssvensk. Det er nesten ingen som kan briljere med lys som han. Anders bruker lyset så vart og fantastisk at det er en fryd. Han er en stor forteller med sine bilder og syr dem sammen på en fenomenal og engasjerende måte. Når du ser et av hans bilder lengter du bare etter å få se det neste. Anders er også en fantastisk forteller i ord. Bøkene hans "Stigen ur hav - av vingar skuggad" og "Allen - bilder av ljus och mørk ensamhet" er mesterverk både i ord og bilder.

Terje Hellesø
: Terje er bergenser, men har bodd i sverige i mange år (ja, det er helt uforståelig ;-D). Det er ikke mange fotografer som har et mer personlig uttrykk/en egen bildesignatur, enn Terje. Og det er svært mange som henter inspirasjon fra han og det er dem som mer eller mindre kopierer hans bildestil. Han kan briljere med de mest bildeskjønne landskaps-scenarioer og gi deg en reise i abstrakte bildeopplevelser som du knapt trodde var mulig. Terje har gitt ut bøkene "Naturen som fotomotiv", "Min plats i ljuset" og "Året", bøker som fenger og inspirerer.

Foto: Terje Hellesø

Det blir mulig å kjøpe signerte bøker fra begge, så her har dere en god sjanse til å oppgradere bokhylla med helt unike bøker - signert av to av verdens beste naturfotografer!

Ønsker dere alle HJERTELIG VELKOMMEN til en helt uforglemmelig kveld i Førde :-D

5 kommentarer:

Ivar Bjørdalsbakke sa...

Dette hadde virkelig vært noe å fått med seg! Lykke til med arrangementet!

Kjartan Trana sa...

Ja, skulle gjerne ha tatt turen, men Førde blir litt drøyt altså (selv om vi snakker om litt av en kveld, med to fantastiske fotografer)

Anonym sa...

Lykke til!!

Det blir succé detta! Hälsa Terje och Anders från mig när dom kommer fram.

Ha det!!

//Malin H

Anonym sa...

Hoppas den här Fredagen blev minnesvärd i sällskap med två mycket bra fotografer, kan inte annat säga än att jag är lite avundsjuk :-)

/PJ

Susanne sa...

Jag håller med Peter - lite avundsjuk är jag allt på er som får lyssna på två fantastiska inspiratörer och fotografer fast jag unnar er det förstås! :)

Riktigt härliga bilder från båda herrar också!