tirsdag 3. november 2009

Anbefalt lesning for fotografer og andre

Jeg har jo en filosofi med bloggen min. Og et viktig element er at jeg kun presenterer bilder jeg tar i de tider jeg skriver om det.

Jeg er opptatt av det å male med lys og tankene bak det. Sentrale spørsmål er hva jeg fotograferer, hvorfor jeg gjør det og hvem jeg gjør det for (i tillegg til en del andre). Nesten hele tiden er jeg opptatt av motiver. I mitt hode og hjerte ser jeg motiver overalt, noen ganger nesten til det plagsomme. Mange ideer tar form og settes etter hvert ut i livet. Om det nå er ute eller inne, mørkt eller lyst, tørt eller vått...osv - alt gir muligheter.

Jeg følger også med på hva andre gjør og presenterer. Noen gjør bedre ting enn andre og noen gjør ting med en annen tankegang bak enn andre. Jeg kunne selvsagt nevnt flere stykker i denne sammenheng.

I dag skal jeg gjøre et unntatt fra regelen min - og det blir ikke ofte jeg kommer til å gjøre!

Men jeg har lyst å pensle dere lesere av bloggen min inn på enn kvinnes blogg. Inn på en blogg til en meget dyktig, gjennomtenkt, spontan, sensuell, profesjonell, skapende og levende "maler med lys"; Malin Hellesø!!!! Hun skriver her om en del meget viktige og gjennomtenkte ting for alle som fotograferer, tenker bilder, maler bilder, har lyst til å fotografere.....

Jeg kan ikke/skal ikke beskrive henne og hennes arbeid, men om du følger henne vil du forstå hva jeg mener.

Anbefaler alle å legge hennes blogg inn i favoritter og følge med hennes livspensel :) ....det gjør jeg med stoooooor glede!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Å hon finns i minsann som länk hos mig sen länge ;-)..hon är nog en av dom få som jag som ensamvarg faktiskt trivs att fota tillsammans med....kanske för att hon liksom jag kan strosa runt en å samma stubbe i timmar, aldrig någon stress...skön humor har hon också....å så gillar hon sliskiga vaniljbullar ...å jag äter ju förstås bara fiberrika fullkornsrutor ;-)..å det där sista var nästan sant!

/Mona

Anonym sa...

Tack så mycket för den fina beskrivningen av mig Geir Ole. :) Jag blir alldeles rörd. Tack tack!!


Och till Mona här ovan; jag gillar väl inte vaniljbullar ;)))